Aartsbisschop Simon en aartspriester Antoni Iljin hebben deelgenomen aan ontmoeting met president van Rusland Dmitri Medvedev in Brussel

Op 7 december 2010 hebben aartsbisschop Simon van Brussel en Belgie en de rector van de Heilige-Nicolaaskathedraal te Brussel en voorlopig hoofd van de vertegenwoordiging van het Patriarchaat Moskou bij de Europese internationale instellingen, aartspriester Antoni Iljin, deelgenomen aan een feestelijke medailleuitreiking aan de voorzitter van de Raad van de Russische adel in Belgie A.A. Poesjkin, overkleinzoon van de grote Russische dichter.

De medaille, A.S. Poesjkinmedaille genaamd, werd persoonlijk overhandigd door de president van de Russische Federatie D.A. Medvedev, als programmapunt van zijn officieel bezoek aan Brussel in verband met de top Rusland-Europese Unie.

Aan dit evenement werd bovendien deelgenomen door de minister van cultuur van de Russische Federatie dhr. A.A. Avdejev, de ambassadeur van de Russische Federatie in Belgie dhr. A.A. Romanov en vertegenwoordigers van organisaties van Russische expats.